Over ons

Dijkstra Milieutechniek

Het gaat te vaak onnodig fout bij bouwprojecten en aanbestedingen. Als vergunningen niet of te laat worden uitgegeven, levert dat onnodige vertraging op. Dat moet makkelijker kunnen. Met die gedachte is Dijkstra Milieutechniek opgericht. We leveren snelle resultaten zodat bedrijven aan hun wettelijke verplichting kunnen voldoen. En niet onnodig worden opgehouden.

Ons team hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie en samenwerking. Wij leveren resultaten. Op een eerlijke en duidelijke manier. Een bodemonderzoek doen is complex werk. Er komen veel regels, richtlijnen en technieken bij kijken. Dijkstra Milieutechniek treedt op als een vaste partner. Wij zorgen voor duidelijke meetresultaten, zodat projectontwikkelaars en adviesbureaus moeiteloos de relevante vergunningen krijgen. Dit is waar wij het verschil maken.

Imre Dijkstra

Over eigenaar Imre Dijkstra

Al vanaf jonge leeftijd was Imre geobsedeerd door historie en natuur. Het heeft hem altijd gefascineerd om erachter te komen wat zich precies op een specifieke plek heeft afgespeeld. Met behulp van boeken, oude kaarten en archieven is een schat aan informatie op te halen over talloze gebieden in Nederland. Het heeft Imre altijd mateloos geboeid. Archeologie was dus een logische studiekeuze voor hem. Na het behalen van zijn diploma aan de Universiteit Leiden werkte hij jaren voor een adviesbureau. In 2022 begon hij voor zichzelf. Samen met het team van Dijkstra Milieutechniek is hij nu gecommitteerd aan de dienstverlening van zijn bedrijf

Opdrachtgevers