Spoedkeuring

Voor projecten die op zeer korte termijn meetresultaten nodig hebben voor een vergunningsaanvraag
Bouwprojecten zijn gebaat bij snelheid. Graafwerkzaamheden zijn daarbij gebonden aan een strakke planning. Onverwachte vertragingen in het proces zijn meestal niet gewenst. Maandenlang wachten op een vergunning kan voor flink wat problemen zorgen.

Snel resultaat

Als projectontwikkelaar of aanbesteder wil je de conclusie van een bodemonderzoek zo snel mogelijk hebben. Met de juiste resultaten is een bouwvergunning namelijk zo aangevraagd. Een onderzoek mag dus geen maanden duren. Die tijd is er vaak niet. Daarom biedt Dijkstra Milieutechniek een versnelde procedure aan: een spoedkeuring.

Voortgang

Bij een spoedkeuring gaan we razendsnel aan de slag. Een spoedkeuring is een versneld bodemonderzoek, waarbij we de resultaten binnen een paar dagen beschikbaar stellen. De werkzaamheden variëren en zijn afhankelijk van de benodigde vergunningen. Spoedkeuringen zijn specifiek voor bedrijven die resultaten op zeer korte termijn nodig hebben.

Opdrachtgevers

Veelgestelde vragen over spoedkeuringen

Hoelang neemt een spoedkeuring in beslag?
Dit is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die we moeten doen. De meetresultaten hebben we normaal gesproken binnen 5 dagen beschikbaar. Indien nodig kunnen we nog sneller leveren, dit gaat altijd in overleg.
Wat zijn de kosten van een spoedkeuring?
Ook de kosten zijn gebaseerd op het soort werkzaamheden. Een spoedkeuring is een bodemprocedure met een versneld werkproces, waar we een hoger tarief voor berekenen. Wil je de exacte kosten weten? Vraag dan een offerte aan.
Op welke termijn kan een spoedkeuring worden uitgevoerd?
We werken bij Dijkstra Milieutechniek met een strakke planning. De kans is altijd aanwezig dat we de komende twee weken vol zitten. Toch bieden we altijd hulp. Dit betekent dat we op elk moment bereid zijn om te kijken wat er in de planning past. Heb je dringend een spoedkeuring nodig, bij wijze van spreken morgen? Neem contact met ons op en we bespreken samen wat er mogelijk is.